Tiket Bas Sani Express Terminal 17 Shah Alam ke Jerteh

Last Updated on May 13, 2019 by azman

Beli tiket bas online Terminal 17 Shah Alam ke Jerteh atau dari Jerteh ke Terminal 17 Shah Alam melalui portal penempahan tiket online popular Easybook.com.

Operator Bas Ekspres & Pilihan Perjalanan

Terminal 17 Shah Alam ke Jerteh atau dari Jerteh ke Terminal 17 Shah Alam

Bas Express: Sani Express

Tempah Online: Booking di Easybook.com

Harga Tiket Bas

Terminal 17 Shah Alam ke Jerteh : RM50
Jerteh ke Terminal 17 Shah Alam : RM50

Terminal 17 Shah Alam, Selangor

Terminal 17 Shah Alam adalah terminal bas utama di Shah Alam. Terminal ini terletak di Terminal 17, Jalan Jenulung 17/21, Seksyen 17, 40200 Shah Alam, Selangor.

Bas-Bas Express

Melalui portal Easybook.com setiap pengguna boleh mendapatkan maklumat yang lebih lanjut seperti waktu perjalanan atau pun maklumat bilangan tempat duduk didalam setiap bas Sani Express.

Kelebihan menggunakan Easybook.com kerana anda bukan sahaja boleh menempah tiket bas Sani Express, tetapi juga tiket bas-bas express yang lain yang beroperasi didalam laluan ini.

Jadi dengan maklumat setempat ini anda boleh membuat pilihan yang lebih cepat dan berkesan.

Penempahan Tiket Bas Online Di:

  1. Easybook.com

Easybook adalah salah satu daripada portal penempahan tiket bas secara online yang popular di Malaysia. Dengan menggunakan portal ini, pengguna boleh menempah tiket bas express ke pelbagai destinasi di Malaysia dan Singapura. Pengguna juga boleh menempah tiket-tiket bas untuk perjalanan didalam negara Asia Tenggara yang lain seperti Thailand, Singapore, Vietnam dan lain-lain.

Dan sebagai alternatif pengangkutan, pengguna boleh menempah tiket ETS dan KTM untuk semua perjalanan di Semenanjung Malaysia melalui portal Easybook.com

Bagaimana Cara Membeli Tiket Bas Online

Membeli tiket bas secara online adalah lebih mudah dan menjimatkan waktu.

Dengan menggunakan portal seperti Easybook.com, maka setiap pengguna mempunyai kelebihan kerana dapat menempah mana-mana operator bas express yang dipamerkan oleh portal ini. Pelbagai pilihan ini membolehkan pengguna mempunyai kebebasan memilih waktu perjalanan, bas express, harga yang menarik, melalui satu portal pilihan setempat.

Portal penempahan tiket bas ini juga memberi kemudahan kepada pengguna untuk membayar secara online dengan pelbagai cara seperti debit kad, kredit kad, perbankan online, PayPal dan beberapa cara pembayaran yang lain.

Untuk mengetahui secara langkah demi langkah dalam menempah tiket bas secara online ini anda boleh melayari halaman yang kami sediakan ini laman panduan membeli tiket bas online.

Buy Online Bus Ticket

Buy online bus ticket for destination from Terminal 17 Shah Alam to Jerteh or from Jerteh ke Terminal 17 Shah Alam via the following online ticketing booking portal:

Website

  1. Easybook.com