Tiket Bas Dari Shah Alam Ke Sri Manjung

Membeli tiket bas online untuk perjalanan dari Shah Alam ke Sri Manjung (Perak) atau dari Sri Manjung (Perak) ke Shah Alam. Disini dikongsi maklumat mengenai laman-laman web dimana anda boleh membeli tiket bas tersebut secara online.

Laman Web

  1. Easybook.com

Laman-laman web di atas merupakan portal pembelian tiket bas secara online di Malaysia. Pencarian tiket bas melalui portal-portal ini menjamin penjimatan masa.

Ini adalah kerana output pencarian dari portal-portal ini menawarkan pilihan pelbagai bas operator yang berada di dalam senarai mereka. Sila lawati mana-mana portal di bawah untuk pencarian tiket bas anda bagi destinasi dari Shah Alam ke Sri Manjung (Perak) atau dari Sri Manjung (Perak) ke Shah Alam.

Bas Operator & Pilihan Perjalanan

Bas dan Laluan-Laluan Di Bawah Ini Boleh Ditempah Melalui easybook.com
Perjalanan Dari Shah Alam ke Sri Manjung (Perak)

Bas OperatorTempat Ambil dan TurunBoleh Ditempah Di
Plusliner
Plusliner Club Class41
Terminal Bas Shah Alam Seksyen 13 ke Sri ManjungEasybook.com

Perjalanan Dari Sri Manjung (Perak) ke Shah Alam

Bas OperatorTempat Ambil dan TurunBoleh Ditempah Di
Plusliner
Plusliner Club Class41
Sri Manjung ke Terminal Bas Shah Alam Seksyen 13 Easybook.com

 

Terminal Bas Shah Alam

Terminal Bas Sementara Seksyen 13 Shah Alam beroperasi sementara waktu menggantikan Terminal Bas Seksyen 17 yang sedang di naik taraf. Seperti makluman rasmi dari SPAD.

Terminal Bas Sementara Seksyen 13 Shah Alam
Jalan Lontar Peluru 13/39

(GPS coordinate: 3.085794, 101.546782)

Terminal Bas Sementara Shah Alam Seksyen 13

Imej Kredit: SPAD

Bagaimana Cara Membeli Tiket Bas Online

Prosedur membeli tiket bas secara online adalah mudah dan arahan-arahan daripada portal tiketing tempahan juga adalah mudah untuk diikuti.

Sila klik laman panduan membeli tiket bas online yang telah belitiketbas.com sediakan untuk kemudahan anda memahami proses-proses yang terlibat.

Maklumat Tambahan

Lain-lain maklumat tambahan akan dikemaskinikan dari semasa ke semasa. Terutamannya mengenai pilihan portal-portal lain dalam pembelian tiket bas secara online.

 

View My Stats