Tiket Bas Dari Shah Alam Ke Bukit Mertajam

Last Updated on August 20, 2015 by azman

Membeli tiket bas online untuk perjalanan dari Shah Alam ke Bukit Mertajam (P.Pinang). Disini dikongsi maklumat mengenai laman-laman web dimana anda boleh membeli tiket bas tersebut secara online.

Laman Web

  1. Easybook.com

Laman web di atas merupakan portal pembelian tiket bas secara online di Malaysia. Pencarian tiket bas melalui portal-portal ini menjamin penjimatan masa.

Ini adalah kerana output pencarian dari portal-portal ini menawarkan pilihan pelbagai bas operator yang berada di dalam senarai mereka. Sila lawati mana-mana portal di bawah untuk pencarian tiket bas anda bagi destinasi dari dari Shah Alam ke Bukit Mertajam (P.Pinang).

Bas Ekspres Operator & Pilihan Perjalanan

S. Alam → B. Mertajam

Bas Ekspres Operator / LaluanBoleh Ditempah Di
Supernice (Danish Trans Klang)

Shah Alam Terminal Ke Bukit Mertajam
Easybook.com
D Amour Enterprise

Shah Alam Terminal Ke Bukit Mertajam
Easybook.com
Era Mesra (Klang)

Shah Alam Terminal Ke Bukit Mertajam
Easybook.com

Laluan-lauan diatas boleh ditempah melalui portal Easybook.com

Terminal Bas Shah Alam

Terminal Bas Sementara Seksyen 13 Shah Alam beroperasi sementara waktu menggantikan Terminal Bas Seksyen 17 yang sedang di naik taraf. Seperti makluman rasmi dari SPAD.

Terminal Bas Sementara Seksyen 13 Shah Alam
Jalan Lontar Peluru 13/39

(GPS coordinate: 3.085794, 101.546782)

Terminal Bas Sementara Shah Alam Seksyen 13

Imej Kredit: SPAD

Bagaimana Cara Membeli Tiket Bas Online

Prosedur membeli tiket bas secara online adalah mudah dan arahan-arahan daripada portal tiketing tempahan juga adalah mudah untuk diikuti.

Sila klik laman panduan membeli tiket bas online yang telah belitiketbas.com sediakan untuk kemudahan anda memahami proses-proses yang terlibat.

Maklumat Tambahan

Lain-lain maklumat tambahan akan dikemaskinikan dari semasa ke semasa. Terutamannya mengenai pilihan portal-portal lain dalam pembelian tiket bas secara online.