Tiket Bas Dari Shah Alam Ke Air Tawar

Last Updated on September 3, 2016 by azman

Membeli tiket bas online untuk perjalanan dari Shah Alam ke Air Tawar (Ayer Tawar) atau dari Air Tawar ke Shah Alam. Disini dikongsi maklumat mengenai laman-laman web dimana anda boleh membeli tiket bas tersebut secara online.

Buy online bus ticket for destination from Shah Alam to Air Tawar or from Air Tawar to Shah Alam. Below are the websites where online bus ticket can be purchased.

Tempah Tiket Bas Online Anda Melalui Laman Web Ini

  1. CatchThatBus.com

Bas Ekspres Operator & Pilihan Perjalanan

*Sila klik tab yang berkaitan untuk maklumat perjalanan

Shah Alam → Air Tawar

Bas Ekspres Operator / LaluanBoleh Ditempah Di
Plusliner
Terminal Bas Shah Alam (Seksyen 13) Ke Air Tawar
CatchThatBus.com

Air Tawar → Shah Alam

Bas Ekspres Operator / LaluanBoleh Ditempah Di
Plusliner
Air Tawar Ke Terminal Bas Shah Alam (Seksyen 13)
CatchThatBus.com

Bas dan laluan-laluan di atas ini boleh ditempah melalui CatchThatBus.com

Laman web di atas merupakan portal pembelian tiket bas secara online di Malaysia. Pencarian tiket bas melalui portal-portal ini menjamin penjimatan masa.

Ini adalah kerana output pencarian dari portal-portal ini menawarkan pilihan pelbagai bas operator yang berada di dalam senarai mereka. Sila lawati mana-mana portal di atas untuk pencarian tiket bas anda bagi destinasi dari Shah Alam ke Air Tawar atau dari Air Tawar ke Shah Alam. Dan juga mana-mana destinasi pilihan anda yang lain.

Bagaimana Cara Membeli Tiket Bas Online

Prosedur membeli tiket bas secara online adalah mudah dan arahan-arahan daripada portal tiketing tempahan juga adalah mudah untuk diikuti.

Sila klik laman panduan membeli tiket bas online yang telah belitiketbas.com sediakan untuk kemudahan anda memahami proses-proses yang terlibat.