Tiket Bas Dari Penang Ke Koh Phangan

Membeli tiket bas online untuk perjalanan dari Penang ke Koh Phangan Thailand.  Disini dikongsi maklumat mengenai laman-laman web dimana anda boleh membeli tiket bas tersebut secara online.

How to purchase online bus ticket for destination from Penang to Koh Phangan. Below are the websites where online bus ticket can be purchased.

Laman Web

  1. Easybook.com

Laman web di atas merupakan portal pembelian tiket bas secara online di Malaysia. Pencarian tiket bas melalui portal-portal ini menjamin penjimatan masa.

Ini adalah kerana output pencarian dari portal-portal ini menawarkan pilihan pelbagai bas operator yang berada di dalam senarai mereka. Sila lawati mana-mana portal di bawah untuk pencarian tiket bas anda bagi destinasi dari Penang ke Koh Phangan.

Bas Ekspres Operator & Pilihan Perjalanan

Bas dan Laluan-Laluan Di Bawah Ini Boleh Ditempah Melalui Easybook.com 

*Sila klik tab yang berkaitan untuk maklumat perjalanan

Penang → Koh Phangan

Bas Ekspres Operator / LaluanBoleh Ditempah Di
A. G. Express Services

Penang Komtar Ke Koh Phangan

Sungai Nibong Ke Koh Phangan

Chai Leng Park - Caltex (Butterworth) Ke Koh Phangan
Easybook.com
New Asian Travel

Penang Komtar Ke Koh Phangan

Sungai Nibong Ke Koh Phangan

Chai Leng Park - Caltex (Butterworth) Ke Koh Phangan
Easybook.com

Bagaimana Cara Membeli Tiket Bas Online

Prosedur membeli tiket bas secara online adalah mudah dan arahan-arahan daripada portal tiketing tempahan juga adalah mudah untuk diikuti.

Sila klik laman panduan membeli tiket bas online yang telah belitiketbas.com sediakan untuk kemudahan anda memahami proses-proses yang terlibat.

 

View My Stats