Tiket Bas Dari Kuala Terengganu Ke Tanjung Malim

Last Updated on November 4, 2016 by azman

Membeli tiket bas online untuk perjalanan dari Kuala Terengganu ke Tanjung Malim atau dari Tanjung Malim ke Kuala Terengganu. Disini dikongsi maklumat mengenai laman-laman web dimana anda boleh membeli tiket bas tersebut secara online.

Buy online bus ticket for destination from Kuala Terengganu to Tanjung Malim or from Tanjung Malim to Kuala Terengganu. Below are the websites where online bus ticket can be purchased.

Tempah Tiket Bas Online Anda Melalui Laman Web Ini

  1. CatchThatBus.com
  2. Easybook.com
  3. Busonlineticket.com

Bas Ekspres Operator & Pilihan Perjalanan

*Sila klik tab yang berkaitan untuk maklumat perjalanan

K. Terengganu → Tanjung Malim

Bas Operator / LaluanBoleh Ditempah Di
Mahligai Ekspres
Hentian Bas MPKT Kuala Terengganu Ke Stesen Bas Tanjung Malim
CatchThatBus.com
Busonlineticket.com

Tanjung Malim → K. Terengganu

Bas Operator / LaluanBoleh Ditempah Di
Mahligai Ekspres
Stesen Bas Tanjung Malim Ke Hentian Bas MPKT Kuala Terengganu
Easybook.com

Bas dan laluan-laluan di atas ini boleh ditempah melalui CatchThatBus.com

Laman web di atas merupakan portal pembelian tiket bas secara online di Malaysia. Pencarian tiket bas melalui portal-portal ini menjamin penjimatan masa.

Ini adalah kerana output pencarian dari portal-portal ini menawarkan pilihan pelbagai bas operator yang berada di dalam senarai mereka. Sila lawati mana-mana portal di atas untuk pencarian tiket bas anda bagi destinasi dari Kuala Terengganu ke Tanjung Malim atau dari Tanjung Malim ke Kuala Terengganu. Dan juga mana-mana destinasi pilihan anda yang lain.

Bagaimana Cara Membeli Tiket Bas Online

Prosedur membeli tiket bas secara online adalah mudah dan arahan-arahan daripada portal tiketing tempahan juga adalah mudah untuk diikuti.

Sila klik laman panduan membeli tiket bas online yang telah belitiketbas.com sediakan untuk kemudahan anda memahami proses-proses yang terlibat.