Tiket Bas Dari Bukit Mertajam Ke Hatyai

Last Updated on November 5, 2015 by azman

Membeli tiket bas online untuk perjalanan dari Bukit Mertajam ke Hatyai atau dari Hatyai ke Bukit Mertajam. Disini dikongsi maklumat mengenai laman-laman web dimana anda boleh membeli tiket bas tersebut secara online.

How to purchase online bus ticket for destination from Bukit Mertajam  to Hatyai or from Hatyai to Bukit Mertajam. Below are the websites where online bus ticket can be purchased.

Laman Web

  1. Easybook.com

Laman web di atas merupakan portal pembelian tiket bas secara online di Malaysia. Pencarian tiket bas melalui portal-portal ini menjamin penjimatan masa.

Ini adalah kerana output pencarian dari portal-portal ini menawarkan pilihan pelbagai bas operator yang berada di dalam senarai mereka. Sila lawati mana-mana portal di bawah untuk pencarian tiket bas anda bagi destinasi dari Bukit Mertajam ke Hatyai atau dari Hatyai ke Bukit Mertajam.

Bas Ekspres Operator & Pilihan Perjalanan

Bas dan Laluan-Laluan Di Bawah Ini Boleh Ditempah Melalui Easybook.com 

*Sila klik tab yang berkaitan untuk maklumat perjalanan

Bkt Mertajam → Hatyai

Bas Ekspres Operator / LaluanBoleh Ditempah Di
Persada Travel and Tours (Taiping)

Bukit Mertajam Ke Hatyai
Easybook.com

Hatyai → Bkt Mertajam

Bas Ekspres Operator / LaluanBoleh Ditempah Di
Persada Travel and Tours (Taiping)

Hatyai Ke Bukit Mertajam
Easybook.com

Bagaimana Cara Membeli Tiket Bas Online

Prosedur membeli tiket bas secara online adalah mudah dan arahan-arahan daripada portal tiketing tempahan juga adalah mudah untuk diikuti.

Sila klik laman panduan membeli tiket bas online yang telah belitiketbas.com sediakan untuk kemudahan anda memahami proses-proses yang terlibat.