Tiket Bas Dari Bintulu Ke Mukah

Membeli tiket bas online untuk perjalanan dari Bintulu ke Mukah atau dari Mukah ke Bintulu. Disini dikongsi maklumat mengenai laman-laman web dimana anda boleh membeli tiket bas tersebut secara online.

How to purchase online bus ticket from Bintulu to Mukah or from Mukah to Bintulu. Below are the websites where online bus ticket can be purchased.

Laman Web

  1. Easybook.com

Bas Operator & Pilihan Perjalanan

Bas dan laluan-laluan di bawah ini boleh ditempah secara online melalui easybook.com

Bintulu ke Mukah

Bas Express: EVA Express, Lanang Express

Jadual Perjalanan Bas: 7:30am, 11:00am, 11:15am, 12:00pm,

Mukah ke Bintulu

Bas Express: EVA Express, Lanang Express

Jadual Perjalanan Bas: 8:00am, 1:00pm

Harga Tiket Bas

Harga tiket bas : RM25.00

Laman web easybook.com merupakan portal pembelian tiket bas secara online di Malaysia. Pencarian tiket bas melalui portal-portal ini menjamin penjimatan masa.

Ini adalah kerana output pencarian dari portal-portal ini menawarkan pilihan pelbagai bas operator yang berada di dalam senarai mereka. Sila lawati mana-mana portal di bawah untuk pencarian tiket bas anda bagi destinasi antara Bintulu dan Mukah.

Bagaimana Cara Membeli Tiket Bas Online

Prosedur membeli tiket bas secara online adalah mudah dan arahan-arahan daripada portal tiketing tempahan juga adalah mudah untuk diikuti.

Sila klik laman panduan membeli tiket bas online yang telah belitiketbas.com sediakan untuk kemudahan anda memahami proses-proses yang terlibat.

Maklumat Tambahan

Lain-lain maklumat tambahan akan dikemaskinikan dari semasa ke semasa. Terutamannya mengenai pilihan portal-portal lain dalam pembelian tiket bas secara online.

 

View My Stats