Tiket Bas Dari Alor Setar Ke Kuantan

Last Updated on June 17, 2015 by azman

Membeli tiket bas online untuk perjalanan dari Alor Setar ke Kuantan. Disini dikongsi maklumat mengenai laman-laman web dimana anda boleh membeli tiket bas tersebut secara online.

Laman Web

  1. Easybook.com

Laman-laman web di atas merupakan portal pembelian tiket bas secara online di Malaysia. Pencarian tiket bas melalui portal-portal ini menjamin penjimatan masa.

Ini adalah kerana output pencarian dari portal-portal ini menawarkan pilihan pelbagai bas operator yang berada di dalam senarai mereka. Sila lawati mana-mana portal di bawah untuk pencarian tiket bas anda bagi destinasi dari Alor Setar ke Kuantan.

Bas Operator & Pilihan Perjalanan

Bas dan Laluan-Laluan Di Bawah Ini Boleh Ditempah Melalui Easybook.com 

Bas OperatorTempat Ambil dan TurunBoleh Ditempah Di
INS Permata
(Quick Liner Express coach)
Alor Setar ke Terminal Kuantan SentralEasybook.com

Tempat Menurunkan Penumpang

Maklumat Mengenai Terminal Sentral Kuantan 

Terminal Sentral Kuantan terletak di Bandar Indera Mahkota iaitu kira-kira 11Km dari bandar Kuantan. Untuk melihat imej dan mengetahui sedikit maklumat mengenai Terminal Kuantan Sentral sila klik ke sini.

Terminal Sentral Kuantan (TSK)
25200 Kuantan
Pahang
Malaysia

Bagaimana Cara Membeli Tiket Bas Online

Prosedur membeli tiket bas secara online adalah mudah dan arahan-arahan daripada portal tiketing tempahan juga adalah mudah untuk diikuti.

Sila klik laman panduan membeli tiket bas online yang telah belitiketbas.com sediakan untuk kemudahan anda memahami proses-proses yang terlibat.

Maklumat Tambahan

Lain-lain maklumat tambahan akan dikemaskinikan dari semasa ke semasa. Terutamannya mengenai pilihan portal-portal lain dalam pembelian tiket bas secara online.