Harga Bilik Hotel HIG Langkawi Kedah

Dapatkan harga bilik Hotel HIG Langkawi, Kedah yang terkini di Agoda.com

  • Jenis-Jenis Bilik di Hotel HIG Langkawi, Kedah
  • Beberapa Cara Ke Pulau Langkawi Dan Yang Mana Pilihan Anda?

HIG Hotel Langkawi

Harga tidak dapat disenaraikan disini kerana ianya kerap berubah-berubah kerana bergantung kepada bila tarikh bilik ditempah. Dan kebiasaannya harga turut berubah mengikut musim seperti waktu puncak atau tidak.

Untuk harga bilik Hotel HIG Langkawi, Kedah yang terkini sila lawati Agoda.com

Jenis-Jenis Bilik di Hotel HIG Langkawi, Kedah

Superior Hill View
Mountain View
32 sq.m
2 single bed or 1 double bed

Deluxe Hill View
Sea View
32 sq.m
2 single bed or 1 double bed

Junior Suite
Mountain View
67 sq.m
1 single bed and 1 double bed

Hillview Suite
Mountain View
67sq.m
1 queen bed

Hotel HIG Langkawi, Kedah

HIG Hotel telah dibuka pada 13 November 2013 dan ianya sebahagian daripada rangkaian perniagaan HIG Langkawi Holdings Sdn Bhd yang mungkin juga dikenali ramai sebagai perniagaan Haji Ismail Group. Hotel HIG menawarkan pemandangan indah laut dan bukit dari pusat lokasi di daerah komersial Kuah. Hotel HIG terletak hanya 3 minit memandu dari Terminal Feri Jeti Kuah dan 20 minit memandu dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi.ntar Kemudahan Disediakan Di Hotel HIG Langkawi

  • Restoran
  • Seminar/Bilik Mesyuarat
  • Free WiFi Percuma
  • Tempat Letak Kereta Percuma
  • Bilik/Kemudahan untuk Pelanggan OKU

Beberapa Cara Ke Pulau Langkawi Dan Yang Mana Pilihan Anda?

Berkereta

Jika anda bercadang untuk menaiki kereta ke Pulau Langkawi maka anda ada dua pilihan destinasi untuk ke pintu masuk Pulau Langkawi iaitu sama ada Jeti Kuala Kedah atau Jeti Kuala Perlis.

Anda boleh parkir di tempat letak kereta di jeti-jeti ini atau kawasan-kawasan berhampiran yang menyediakan kawasan letak kereta.

Feri ke Pulau Langkawi.

Anda boleh membeli tiket feri ke Pulau Langkawi di kaunter-kauter yang disediakan diterminal jeti Kuala Kedah atau jeti Kuala Perlis. Dan anda boleh juga membeli lebih awal tiket feri secara online di  ticket.langkawiferryline.com

Membawa Kereta Masuk Ke Pulau Langkawi

Dan sebagai alternatif anda juga boleh membawa kereta masuk ke Pulau Langkawi. Perkhidmatan membawa kereta melalui feri ini ada disediakan di Jeti Kuala perlis sahaja.

Anda boleh menempah feri ini secara online untuk membawa kereta dan penumpang di www.langkawiroro.com atau langkawiauto.com

*Nota: Anda perlu ada salinan geran kereta untuk menggunakan perkhidmatan ini.

Menaiki Bas Express

Jika anda ingin menaiki bas express maka destinasi anda ialah Terminal Bas Kuala Perlis. Banyak syarikat bas yang menyediakan laluan ke Terminal Bas Kuala Perlis ini dari pelbagai tempat di semenanjung Malaysia.

Terminal Bas Kuala Perlis ini adalah berdekatan dengan Terminal Feri ke Pulau Langkawi iaitu dimana tiket-tiket feri ke Pulau Langkawi dijual.

Untuk kemudahan, anda boleh menempah tiket bas express ke Terminal Bas Kuala Perlis secara online di Easybook.com, iaitu portal penempahan tiket bas popular di Malaysia.

Melalui Udara

Syarikat penerbangan yang beroperasi ke Pulau Langkawi adalah seperti Air Asia, Malindo Air, FireFly dan Malaysia Airlines. Untuk menempah secara online dan membandingkan harga yang terbaik diantara syarikat-syarikat penerbangan ini, anda boleh menggunakan halaman web ini Airpaz.com

Airpaz.com mampu membandingkan harga tiket kapal terbang ke Langkawi secara serentak daripada beberapa syarikat penerbangan di satu halaman.

Kami juga ada menyediakan panduan membeli tiket kapal terbang ke Langkawi untuk kemudahan dan maklumat lanjut anda di Harga Tiket Kapal Terbang ke Langkawi Terkini.

View My Stats