Beli Tiket Bas Dari Kuala Lumpur ke Taman Negara

Last Updated on December 8, 2015 by azman

Membeli tiket bas online untuk perjalanan dari Kuala Lumpur ke Taman Negara (Pahang). Disini dikongsi maklumat mengenai laman-laman web dimana anda boleh membeli tiket bas tersebut secara online.

Tiket perjalanan ini adalah meliputi 2 bahagian. Bahagian pertama adalah perkhidmatan bas (lebih kurang 5.5 jam perjalanan) dari Kuala Lumpur ke Kuala Tembeling dan bahagian kedua ialah perkhidmatan bot (lebih kurang 3 jam perjalanan) dari Kuala tembeling ke Taman Negara.

How to purchase online bus ticket from Kuala Lumpur to Taman Negara or from Taman Negara to Kuala Lumpur. Below are the websites where online bus ticket can be purchased.

Laman Web

  1. Busonlineticket.com

Laman-laman web di atas merupakan portal pembelian tiket bas secara online di Malaysia. Pencarian tiket bas melalui portal-portal ini menjamin penjimatan masa.

Ini adalah kerana output pencarian dari portal-portal ini menawarkan pilihan pelbagai bas operator yang berada di dalam senarai mereka. Sila lawati mana-mana portal di bawah untuk pencarian tiket bas anda bagi destinasi dari Dari Kuala Lumpur ke Taman Negara (Pahang).

Bas Operator & Pilihan Perjalanan

Bas dan Laluan-Laluan Di Bawah Ini Boleh Ditempah Melalui Busonlineticket.com

Bas OperatorTempat Ambil dan TurunTiket Boleh Ditempah Melalui
NKS Hotel and Travel CoachHotel Mandarin Pacific (Jalan Sultan) ke Taman NegaraBusonlineticket.com
Han TravelKompleks Selangor (Jalan Sultan) ke Mawar Restaurant (Taman Negara)Busonlineticket.com

Anda juga boleh menggunakan carian dibawah ini dari busonlineticket.com untuk mendapatkan maklumat terkini laluan dan bas.

Bagaimana Cara Membeli Tiket Bas Online

Prosedur membeli tiket bas secara online adalah mudah dan arahan-arahan daripada portal tiketing tempahan juga adalah mudah untuk diikuti.

Sila klik laman panduan membeli tiket bas online yang telah belitiketbas.com sediakan untuk kemudahan anda memahami proses-proses yang terlibat.

Maklumat Tambahan

Lain-lain maklumat tambahan akan dikemaskinikan dari semasa ke semasa. Terutamannya mengenai pilihan portal-portal lain dalam pembelian tiket bas secara online.