Beli Tiket Bas Dari Kuala Lumpur ke Legoland (Johor)

Last Updated on December 8, 2015 by azman

Untuk perjalanan Dari Kuala Lumpur ke Legoland (Johor), disini dikongsi maklumat mengenai laman-laman web dimana anda boleh membeli tiket bas tersebut secara online.

How to purchase online bus ticket from Kuala Lumpur to Legoland or from Legoland to Kuala Lumpur. Below are the websites where online bus ticket can be purchased.

Laman Web

Laman-laman web di bawah merupakan portal pembelian tiket bas secara online di Malaysia. Pencarian tiket bas melalui portal-portal ini menjamin penjimatan masa.

Ini adalah kerana output pencarian dari portal-portal ini menawarkan pilihan pelbagai bas operator yang berada di dalam senarai mereka. Sila lawati mana-mana portal di bawah untuk pencarian tiket bas anda bagi destinasi dari Dari Kuala Lumpur ke Legoland (Johor).

  1. Easybook.com

Bas Operator & Pilihan Perjalanan

Tempahan Melalui Easybook.com

Bas dan Laluan-Laluan Di Bawah Ini Boleh Ditempah Melalui Easybook.com
Bas OperatorTempat Ambil dan Turun
Causeway Link ExpressBukit Bintang ke Legoland
Bas dan Laluan-Laluan Di Atas Ini Boleh Ditempah Melalui Easybook.com

LEGOLAND Malaysia

Legoland Malaysia yang terletak di Nusajaya, Johor mula dibuka untuk orang awam pada 15 September, 2012.  Merupakan LEGOLAND yang pertama di buka di Asia dan yang keenam di dunia.

Untuk maklumat lebih lanjut sila lawati LEGOLAND Malaysia

LEGOLAND Malaysia
Alamat: 7, Jalan Legoland, Bandar Medini,, 79250 Nusajaya, Johor, Malaysia

Bagaimana Cara Membeli Tiket Bas Online

Prosedur membeli tiket bas secara online adalah mudah dan arahan-arahan daripada portal tiketing tempahan juga adalah mudah untuk diikuti.

Sila klik laman panduan membeli tiket bas online yang telah belitiketbas.com sediakan untuk kemudahan anda memahami proses-proses yang terlibat.

Maklumat Tambahan

Lain-lain maklumat tambahan akan dikemaskinikan dari semasa ke semasa. Terutamannya mengenai pilihan portal-portal lain dalam pembelian tiket bas secara online.