Bas Dari Teluk Intan Ke KLIA / KLIA2

Last Updated on September 17, 2015 by azman

Membeli tiket bas online untuk perjalanan dari Teluk Intan ke KLIA / KLIA2 (Kuala Lumpur International Airport 2) atau dari KLIA / KLIA2  ke Teluk Intan. Disini dikongsi maklumat mengenai laman-laman web dimana anda boleh membeli tiket bas tersebut secara online.

How to purchase online bus ticket from Teluk Intan to KLIA / KLIA2 or from KLIA / KLIA2 to Teluk Intan. Below are the websites where online bus ticket can be purchased.

Laman Web

  1. Busonlineticket.com

Laman-laman web di atas merupakan portal pembelian tiket bas secara online di Malaysia. Pencarian tiket bas melalui portal-portal ini menjamin penjimatan masa.

Ini adalah kerana output pencarian dari portal-portal ini menawarkan pilihan pelbagai bas operator yang berada di dalam senarai mereka. Sila lawati mana-mana portal di bawah untuk pencarian tiket bas anda bagi destinasi dari dari Teluk Intan ke KLIA / KLIA2 (Kuala Lumpur International Airport 2) atau dari KLIA / KLIA2  ke Teluk Intan.

Bas Operator & Pilihan Perjalanan

Bas dan Laluan-Laluan Di Bawah Ini Boleh Ditempah Melalui Busonlineticket.com  

Perjalanan Dari Teluk Intan Ke KLIA / KLIA2

Bas OperatorTempat Ambil dan TurunBoleh Ditempah Di
Star Shuttle ExpressTeluk Intan (Jalan Intan 3) Ke KLIA / KLIA2Busonlineticket.com

Perjalanan Dari KLIA / KLIA2 Ke Teluk Intan

Bas OperatorTempat Ambil dan TurunBoleh Ditempah Di
Star Shuttle ExpressKLIA / KLIA2 Ke Teluk Intan (Jalan Intan 3)Busonlineticket.com

Selain daripada laluan diatas, anda juga boleh menggunakan carian dibawah ini dari busonlineticket.com untuk mendapatkan maklumat terkini mana-mana laluan lain dan bas pilihan anda .

Untuk melihat imej dan mengetahui sedikit maklumat mengenai Terminal KLIA/KLIA2 di sini.Maklumat Mengenai Terminal Bas KLIA/KLIA2

Bagaimana Cara Membeli Tiket Bas Online

Prosedur membeli tiket bas secara online adalah mudah dan arahan-arahan daripada portal tiketing tempahan juga adalah mudah untuk diikuti.

Sila klik laman panduan membeli tiket bas online yang telah belitiketbas.com sediakan untuk kemudahan anda memahami proses-proses yang terlibat.

Maklumat Tambahan

Lain-lain maklumat tambahan akan dikemaskinikan dari semasa ke semasa. Terutamannya mengenai pilihan portal-portal lain dalam pembelian tiket bas secara online.