Harga Tiket Air Asia Dari Kuala Lumpur Ke Sabah 2017

Dapatkan maklumat harga tiket Air Asia dari Kuala Lumpur ke Sabah yang terkini 2017 di Airpaz.com

Perbandingan Harga

Airpaz.com mampu membandingkan harga tiket kapal terbang Kuala Lumpur ke mana-mana destinasi di Sabah seperti Kota Kinabalu, Lahad Datu, Sandakan dan Tawau  secara serentak daripada beberapa syarikat penerbangan yang beroperasi di laluan ini (jika ada) selain daripada penerbangan Air Asia.

Contoh harga terkini daripada carian di Airpaz.com untuk laluan Kuala Lumpur ke Kota Kinabalu pada bulan September 2017.

Yang menarik Airpaz.com menyediakan kalendar harga perjalanan. Kalendar ini memudahkan kita melihat harga termurah pada hari-hari tertentu. Contohnya seperti dibawah.

Harga tiket Kuala Lumpur ke Kota Kinabalu pada bulan September (9) dan Oktober (10) 2017 yang hasilnya dicari pada bulan ini bulan Ogos (8) 2017.

KL Ke Kota Kinabalu Price

Daripada carian mudah ini, kita boleh ketahui harga tiket termurah adalah RM139 dari Kuala Lumpur ke Kota Kinabalu yang ditawarkan bulan September . Dan kita akan memperolehi maklumat yang lebih detail lagi apabila diklik pada mana-mana tarikh yang dingini.

Dan jika kita memilih sebagai contohnya penerbangan pada 27/9/2017 maka detailnya nanti akan terpapar syarikat penerbangan seperti Air Asia, Malindo Air dan Malaysia Airlines serta jadual masa penerbangan yang boleh dipilih.

Cari harga tiket Air Asia dari Kuala Lumpur ke Sabah 2017 di Airpaz.com

Kemudahan Mencari Harga Dan Menempah Hanya Di Satu Portal

Airpaz.com menyediakan kemudahan pencarian harga tiket kapal terbang dan penempahan tiket kapal terbang secara setempat di portalnya.

Kemudahan untuk Membayar di Airpaz

Airpaz.com menawarkan kemudahan pembayaran yang mudah untuk kemudahan kita di Malaysia ini. Kita boleh membayar tiket yang kita tempah dengan menggunakan Kredit Kad/Debit Kad Visa & Mastercard, perbankan online Ambank, RHBNow, CIMB clicks, Hong Leong Connect, alliance online, Bank Islam, Affin Bank, Standard Chartered, Maybank2u, PBebank.com.

Lain-Lain Ciri Menarik Di Airpaz

Terdapat satu ciri di Airpaz.com yang disebut sebagai “Price Alert”. Ciri ini membantu kita untuk mendapatkan notis pemberitahuan daripada pihak Airpaz apabila harga tiket terkini sesuatu laluan telah menepati jangkaan yang kita telah tetapkan. Notis pemberitahuan ini akan disampaikan melalui email dan SMS.

Sebagai contoh, setelah mendaftar sebagai pengguna di Airpaz.com kita pun terus menetapkan harga jangkaan kita dengan mengisi kriteria yang diperlukan seperti contoh gambaran dibawah.

“Price Alert” ini berguna jika harga tiket semasa yang kita cari tidak memenuhi belanjawan atau sasaran kita. Jadi ciri ini dapat membantu kita mencari harga tiket flight murah atau harga tiket kapal terbang yang didalam kadar belanjawan selesa kita untuk tempoh kedepan.

price alert airpaz

Cara Menempah Tiket Flight Murah di Airpaz.com

Terdapat 5 langkah yang perlu kita turuti dalam menempah tiket penerbangan di Airpaz.com.

Langkah 1 – Carian penerbangan. Masukkan maklumat seperti dari bandar mana, ke bandar mana, tarikh perjalanan, berapa penumpang dsbnya.

Langkah 2 – Akan terhasil senarai semua penerbangan berdasarkan kriteria kemasukkan yang kita telah buat. Pilih penerbangan yang kita inginkan.

Langkah 3 – Masukkan maklumat perhubungan dan data penumpang. Data seperti nama, no telefon, no pasport (untuk penerbangan antarabangsa) dsbnya.

Langkah 4 – Ringkasan penerbangan. Setelah selesai langkah 3. Perincian penerbangan akan terhasil. Setelah kita berpuashati dengan data yang dipaparkan maka perincian ini bolehlah disahkan.

Langkah 5 – Pembayaran. Kita boleh memilih daripada pilihan jenis bayaran yang disediakan seperti   Kredit Kad/Debit Kad Visa & Mastercard, perbankan online Ambank, RHBNow, CIMB clicks, Hong Leong Connect, alliance online, Bank Islam, Affin Bank, Standard Chartered, Maybank2u, PBebank.com.

Tempah tiket tiket kapal terbang dari Kuala Lumpur ke Tawau atau destinasi lain di Malaysia atau destinasi-destinasi lain di Asia Pasifik melalui Airpaz.com

 

View My Stats